28 Mart 2012 Çarşamba

Timboo Cafe - Kentpark / Ankara


Aslında çoğmuzun uğrak yeri Kentpark. En çok yemek yenen yerler, en üst kattaki "food court"da olsa da, alt katlarda saklı olan yerleri gözardı etmemek lazım. Bu yerlerden birisi de Timboo Cafe. Adına aldanıp, hafife almamak lazim; önceden söyleyeyim. Yeri zemin katta, Vodafone bayisinin karısında. Her yerde olduğu gibi, burada da öğlen saatlerinde yer bulmak biraz sıkıntılı. Erken gitmekte fayda var.
Çalışanların performansı kabul edilir seviyede. Kuver ve çorba için 15 dk kadar bekledik sanırım. Yemekleri gayet leziz. Özellikle fıstıklı fesleğen soslu tavuğu (19.5 TL) tavsiye edebilirim. Tavuklu şehriye çorbasını(5.5 TL) pek tutmadım. Çorba içinde tavukları bulmakta zorluk çektim. Sipariş verdiğimiz diğer yemek de Mini Burger (19.5 TL) idi. 4 adet minik burgerden oluşuyor ve yanında patates kızartmasıyla sunuluyor. İçinde eritilmiş peynir ve mantar bulunuyor. Görüntüsü bile iştahınızı açmaya yeter bence.
Benim şahsen bir işletmede en çok dikkat ettiğim seylerden biri, yemekten sonra sunulan ikramlardır. Timboo Cafe, bu konuda sınıfta kaldı. Çay sordular, ne kahve.
Son söz olarak, bence Timboo Cafe, Kentpark içerisinde güzel yemek yiyebileceğiniz yerlerden bir tanesi. 

Kentpark Alışveriş Merkezi No: 42
Telefon: (312) 219 97 79
Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.