14 Nisan 2012 Cumartesi

The Bigos - Bahçelievler / Ankara

Bugün yine bir burger restoranıyla karşınızdayım. Aslında sadece burger değil bir çok mutfağı içinde barındıran, mozaik bir yer. Burger çeşitleri konusunda iddialı olmasının yanı sıra, meksika ve çin mutfağından da örnekler sunuyor. Burasıyla ilgili diğer bir özellik de, içki ruhsatına sahip olması.
Böyle yerlere gittiğimde, genel olarak bir kaç şey sipariş vermeyi çok seviyorum, zira gözümün doymasıyla ilgili çok ciddi sıkıntılarım var :)
Aperitif olarak, Cajun Baharatlı Tavuk sipariş verdim. Cajun Baharatlı Tavuk, küçük ve büyük olarak iki boyda sipariş verilebiliyor. Küçük olan gerçekten küçük değil. Tek başına doyurucu olabilir. Baharatlı patates kızartmasıyla sunuluyor. Fiyatı da 8 TL.
Cajun Baharatlı Tavuk
Bunun yanında bir de Springfield Burger (14 TL) istedim.

Springfield Burger
Burgerler genel olarak 160 ile 200 gr arasında et ihtiva ediyor. Sadece Dev Godzilla Burger'de 320 gr et bulunuyor. Burgerler de, baharatlı patates kızartmasıyla sunuluyor. Malesef siz söylemezseniz burası da burger etinin nasıl pişmesini istediğinizi sormuyor. Burger ekmeklerine göre etlerin çapı biraz küçük ve kalın. Böyle olunca, yemesi de zorlaşıyor.
Garson sayısının yetersiz olmasından dolayı servis biraz yavaş.
Öğlen saatlerinde bahçede yer bulmanız, yoğunluktan dolayı, zorlaşabiliyor.
Bir dezavantaj da kendine ait park yerinin olmaması. Ya 6. cadde üzerinde bir yer bulacaksınız ya da ara sokaklarda bir yerlerde. Uğraşmak istemiyorsanız, aracınızı mekanın karşısındaki sokaktaki valeye de verebilirsiniz.

Bigos'a toplamda 10 kere gittiysem, 5inde tadilat yapılıyordu. Sürekli birşeyler değişiyor, mekan hala tam oturmamış havası veriyor ama buna rağmen, Bahçelievler tarafında gidilebilecek nehiz, tarzıyla diğerlerinden farklı bir yer.

The Bigos


Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.