5 Nisan 2012 Perşembe

Masabaşı Kebapçısı - Balgat / Ankara

Kapalı havalarda nedense içimdeki alaturka insan dışarı çıkıyor :) Her zaman olduğu gibi bugün de üşenmeden, öğlen yemeği için ODTÜ'den Balgat'a kadar gitmek için azıcık bile üşenmedim. Muhitte bir çok kebapçı olmasına rağmen benim tercihim Mangal Kebapçısı oldu. Eğer öğlen, arabayla geliyorsanız, park yeri konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama ücretli park servisi size bu konuda yardımcı oluyor. 3-5 TL karşılığında aracınızı kapalı park yerine alıyor. Sigara içilebilen bahçesi mevcut. Isıtıcılar da olduğu için Ocak - Şubat aylarında geldiğimde bile üşümedim. Siparişinizi verdikten sonra, ikramlar bir bir sıralanıyor. İkramlarla doymanız çok olası, ondan çok birşey sipariş vermeyin :)
Eritilmiş kaşar, bulgur pilavı, közlenmiş patlıcan, salata, közlenmiş soğan, semizotlu yoğurt
Yediklerime az da olsa dikkat ettiğim için, tavuk şiş sipariş verdim (12.5 TL). Siparişinizi verir vermez, "yeni çıkan" içli köfte servisi geliyor. Bugün yediğim içli köfte, buraya geldiğim seferler içerisindeki, en iyi içli köfteydi. Dışı çıtır, içi dolgun. (3 TL)
İçli köfte
İçli köftemi yedikten sonra ikramları tırtıklamaya henüz fırsat bulmuşken, tavuk şiş geldi. Tavuk şiş, gerçekten lezzetli. Kuru değil, tadı da yerinde.
Tavuk şiş
Yemeğimi tamamlamak üzereyken, demlenmekte olan semaver de geldi. Genel değerlendirme olarak, ikram güzel, yemek güzel, hizmet hızlı ve kaliteli. Hepsinin üzerinde fiyatlar da makul olunca, yeme de yanında yat denebilecek bir yer Masabaşı Kebapçısı. Yeri: Ziyabey Caddesi üzerinde (Eskişehir yolunda, Eskişehir istikametinde giderken, Milli Kütüphane'yi geçince ilk ışıklardan sola döndüğünüzdeki cadde), EPDK'yi geçip yolunuza devam ediyorsunuz. Yaklaşık 200 metre sonra solda kalıyor. Büyükce bir tabelası var, kaçırmanız imkansız.

Masabaşı Kebapçısı
Ziyabey cad. No:35/5-6 Çankaya/Ankara

Tel (312) 285 47 42 - (312) 286 82 56
E-mail: info@masabasi.com.tr

Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder